Korfbal bij de korfbalvereniging THOR uit Harmelen wordt momenteel met groot enthousiasme gespeeld door 7 jeugdteams in de leeftijdscategorie van 5 tot 18 jaar. Om onze huidige jeugd bij THOR extra te stimuleren en om de aantrekkelijkheid te verhogen voor de niet sportende jeugd om bij ons te komen korfballen heeft de korfbalvereniging THOR een Jeugdplan ontwikkeld wat wij gaarne aan elke belangstellende met plezier willen toelichten.

In dit Jeugdplan staan twee doelstellingen. Ten eerste het niveau van onze korfballende jeugd te verhogen door het aanstellen van een enthousiaste jeugdtrainer  De tweede doelstelling is de opdracht die onze jeugdcommissie kreeg om het al zo gewaardeerde sociale gebeuren buiten de korfbalsport verder uit te breiden. Naast het jaarlijks terugkerende THOR-kamp, de disco- en filmavonden, de georganiseerde speurtochten en de spel- en thema avonden (o.a. Sinterklaasfeest) zal de variëteit van- en het aantal activiteiten toenemen.

Korfbal is een sport voor iedereen en voor elke leeftijd! Een korfbalploeg be