Wilt u lid worden van THOR? Hier vindt u de algemene gegevens en bepalingen omtrent het lidmaatschap. Bij verdere vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@kvthor.nl).

Aanmelden kan met dit formulier. De contributie wordt voor nieuwe leden alleen middels automatisch incasso geïnd. Op het inschrijfformulier geeft u hiervoor toestemming.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor het lopende verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met een jaar verlengd, behoudens opzegging via e-mail vóór 30 april.
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.

De contributie bedraagt (* de gehanteerde peildatum is 31 december in het lopende seizoen):

per jaar
2019/2020

senioren vanaf 19 jaar € 282,=
senioren midweek   € 267,=
senioren zaal   € 205,=
senioren algemeen reserve   € 197,=
junioren (A-jeugd) 16 t/m 18 jaar* € 205,=
aspiranten (B- en C-jeugd) 12 t/m 15 jaar* € 160,=
pupillen (D-, E- en F-jeugd) 6 t/m 11 jaar* € 148,=
kangoeroe klup t/m 5 jaar* €   95,=
overige leden   €   78,=
korting automatische incasso (op de jaarcontributie) €   10,=

Het is mogelijk per jaar of per kwartaal te betalen. Leden die gebruik maken van automatische incasso krijgen € 10 korting op de jaarcontributie (of € 2,50 per kwartaal).

Algemeen
De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag. De sportkleding bestaat uit een THOR-shirt met een zwarte rok/broek. De shirts zijn per team beschikbaar gesteld door verschillende sponsors.

Op onze site vindt u alle belangrijke informatie, zoals:

• Het actuele wedstrijdprogramma op de homepage
  • De opstellingen, het speelschema en de trainingstijden van de teams onder het menu Competitie -> Teams.
  • Ons clubblad, de THORakel, onder het menu Media -> Documenten.
  • Telefoonnummers van bestuursleden en overige belangrijke telefoonnummers onder het menu Vereniging -> Contact.

Tenue

Alle spelende jeugdleden (van F tot A) ontvangen bij aanvang van het lidmaatschap een kledingpakket in bruikleen. Voor dit pakket betaal je eenmalig €15,00. Je ontvangt een trainingspak, wedstrijdshirt en een sporttas. Op wedstrijddagen draag je altijd het pak en tijdens de wedstrijd het shirt. Is je shirt of pak te klein? Dan kun je contact opnemen met Anja Pranger via e.rietschoten@kpnplanet.nl Een zwart rokje/broekje en schoenen moet je zelf verzorgen. Het pakket wordt gesponsord door de Club van 50.
Stop je met korfbal? Dan ben je verplicht om de kleding weer in te leveren.

Alle seniorenteams hebben een sporttas met wedstrijdshirtjes. Het team is zelf verantwoordelijk voor de tas en shirts. Senioren kunnen eens per jaar een trainingspak kopen à € 50,00

In de zaal is het verplicht om schone zaalschoenen te dragen. Op het kunstgrasveld is het verplicht om kunstgras schoenen te betalen. Inschietshirts zijn eens per jaar te bestellen à €25,00 Hierop komt je naam en nummer. Het shirt blijft te allen tijde jouw eigendom.

Huishoudelijk reglement, Gedragscode en Privacyverklaring
Binnen onze vereniging gelden het Huishoudelijk Reglement, de Gedragscode en het Privacyverklaring. Klik hier om de documenten te bekijken (kies subcategorie 'Vereniging').

Zaterdag 8 februari 2020

10:00 - 13:15 : Demi de Jong