Home kv Thor

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om (oefen)wedstrijden te houden met andere korfbalverenigingen. Om naast de training toch een wedstrijd te kunnen spelen, zullen we de teams mixen en onderling tegen elkaar spelen.

Voor de F1 en E2 geldt:
Aanwezig: 17.45
Start wedstrijd: 18.05

Spelen in 4-tal volgens de regels van de F, muv superspeler.

18.05-18.20 Team A tegen Team B
18.25-18.40 Team B tegen Team C
18.45-19.00 Team C tegen Team A

Team Shirt Coach Spelers
A THOR Julia en Julia Mette, Ezra, Tess, Yara
B zwart Madelon Fenne, Milan, Tim, Sifra
C rood* Sjoerd Ivan, Simon, Seth, Stephanie, Levi

* eventueel kan er ook voor een andere kleur worden gekozen dan rood, maar overleg dit dan even met het hele team.

Voor de E1 en D1 geldt:
Aanwezig 18.35
Start wedstrijd: 19.05

Spelen in 8-tal volgens de regels van de D.

19.05-20.00 Team A tegen Team B

Team Shirt Coach Spelers
A THOR Toscha en Charlotte Sanne, Yinthe, Vera, Evi, Mees, David, Fenna, Lucas
B zwart/inschiet Janne Julia, Thijmen, Rachel, Maartje, Cas, Jozua, Megan, Alexandra

 

Voor de B1, A2 en A1 geldt:
Aanwezig: 19.45
Start wedstrijd: 20.00

20.00-20.30 Team A tegen Team B
20.30-21.00 Team B tegen Team C
21.00-21.30 Team C tegen Team A

Team Shirt Coach Spelers
A THOR Jochem Bastiaan, Jitske, Julia B, Karlijn, Julia G, Madelon, Koen, Rianne, Frederique
B zwart/inschiet Lisa Sjoerd, Tess, Hannah, Janne, Julia N, Charlotte, Jasper, Ties, Sara
C rood* nog niet bekend Wout, Demi, Toscha, Pitou, Emma, Renee, Joran, Ilse, Sophie

* eventueel kan er ook voor een andere kleur worden gekozen dan rood, maar overleg dit dan even met het hele team.

 

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden op 95-jarige leeftijd van:

Antoon van Scherpenzeel

Erelid van onze vereniging.

Jarenlang was Antoon actief binnen onze vereniging: als speler, trainer, scheidsrechter en bestuurder. Hij speelde, samen met zijn vrouw en kinderen, jarenlang een prominente rol binnen THOR. We denken terug aan al de activiteiten die hij organiseerde; als motivator kon hij iedereen aanspreken. Toen hij een stapje terug deed, werd hij benoemd tot erelid.
Behalve voor THOR heeft Antoon ook veel mogen betekenen voor de Harmelense gemeenschap. Hij was actief betrokken, zowel op maatschappelijk en kerkelijk gebied als in de politiek.

Wij gedenken hem in ere.

We wensen zijn kinderen en de overige familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden
Korfbalvereniging THOR Harmelen

Rouwkaart

Update 06-11-2020

De maatregelen rondom Corona worden  verder aangescherpt. Helaas houdt dit in dat de senioren voorlopig nog niet kunnen trainen. Als de maatregelen die dinsdag 3 november zijn aangekondigd worden afgebouwd, zullen we opnieuw bekijken wat er mogelijk is mbt training voor de senioren.

Gelukkig mag de jeugd wel trainen, de trainingen op woensdag zullen doorgaan zoals in eerdere berichten is aangegeven. Training op maandag gaan voorlopig niet door.

De competitiewedstrijden van 21 november gaan zeer waarschijnlijk niet door. In plaats daarvan zullen er oefenwedstrijden worden georganiseerd voor de jeugd, waarbij de teams gemengd tegen elkaar zullen spelen. Deze wedstrijden starten op 21 november om 18.00, te beginnen met jongste jeugd. Kun je niet, meld je dan af via het wedstrijdsecretariaat.

Grote clubactie
De grote clubactie is alweer een tijdje onderweg. Door Corona verwachten we niet het bedrdag binnen te slepen wat we voorgaande jaren altijd binnen haalden. Maar heb jij toch nog wat verkocht? Dan ontvang je € 0.20 cent per verkocht lot. Vergeet niet je boekje in te leveren voor het eind van de maand bij Simone, Korenmolen 92 of Judith, Beatrixlaan 56

Ballenactie
Wil jij/ wilt u een kwart, halve of hele bal sponsoren? Dat kan! De aanschaf van ballen is altijd een flinke kostenpost, helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom is er deze leuke actie in samenwerking met Erima. Voor meer informatie of sponsoring kun je terecht op: www.actielink.nl/kvthor

Jeugdfeestje
Afgelopen vrijdag vond er toch weer een leuke avond plaats voor de jeugd. Op het veld werd er ge-lasergamed. De jonkies mochten eerst en die werden afgelost door de grotere. De jeugdcommissie keek ondanks de beperkingen terug op een geslaagde avond. Houd voor het volgende feestje de website goed in de gaten.

Beste leden en betrokkenen,

Zoals iedereen heeft kunnen horen zijn er nieuwe maatregelen getroffen om te zorgen dat er minder Corona besmettingen zullen komen.

Voor kv THOR heeft dit de volgende consequenties:
-      De THOR-kantine is dicht. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van het toilet.
-      Er is geen publiek toegestaan, na je wedstrijd/training ga je direct naar huis. Douchen kan alleen in uitzonderingssituaties.
-      Tijdens een wedstrijd mogen er maximaal 13 mensen op de bank, waarvan maximaal 8 reservespelers.
-      Alle wedstrijdbesprekingen vinden buiten plaats.
-      Houd de voorbereidingstijd voor een wedstrijd zo kort mogelijk.

Informatie voor ouders:
-      Wanneer je je kind brengt naar een training of thuiswedstrijd kun je niet blijven op de accommodatie.
-      Wanneer je moet rijden bij uit-wedstrijden wordt je gezien als begeleider van het team en mag je dus bij de wedstrijd blijven, dit geldt t/m de A.

We hopen natuurlijk van harte dat door alle maatregelen de besmettingen weer zullen afnemen en we weer op zaterdag langs de lijn kunnen supporteren en nog belangrijker, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur kv THOR

Na warmlopen en inschieten, begonnen Ivan, Simon, Mette, Fenne en Ezra vol enthousiasme aan hun 2e wedstrijd! Aangemoedigd en met wat tips, gegeven door Sjoerd en Madelon, gingen de kinderen de wedstrijd in.

Er werd goed verdedigd en overgeschoten door Thor E2, maar helaas lukte het nog niet om te scoren. Tot en met de 3e helft was de stand: 0-0. In de 4e helft werd Reeuwijk E1 sterker, Mette en Ivan gooiden mooie ballen over en Simon, Fenne en Ezra verdedigden de ballen goed, maar toch wist de tegenpartij te scoren. De uiteindelijke stand is geworden: 0-4.

Op naar de volgende wedstrijd thuis, kom jij ons aanmoedigen?

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie. Wil jij loten kopen om mooie prijzen te winnen? Stuur dan een mail naar: secretariaat@kvthor.nl met je naam, adres, postcode, iban nummer en aantal loten. Loten kosten €3,00 per stuk waarvan maar liefst €2,40 naar THOR gaat en maak kans op de hoofdprijs van €100.000. Wie wil dat nou niet? 

Informatie voor de jeugdleden

Hallo Allemaal,

THOR doet mee aan de 'Ballenactie". De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatrgelen. Daarom komen we in actie. Help je mee ?

Onder andere de volgende donaties zijn mogelijk:

Sponsoring 1/4 bal á € 11,25
Sponsoring 1/2 bal á € 22,50
Sponsoring 1 bal á € 45,00
Sponsoring 2 ballen á € 90,00

Ons streven is om 25 ballen via donaties te verzamelen, maar meer mag natuurlijk ook altijd!

Klik Korfbalactie. Laat de bal weer rollen!

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd voor de E2 van dit seizoen, tegen Fiducia E5 in Vleuten. Mette, Simon, Ezra en Ivan speelden vorig jaar nog in de F1 en Fenne speelde haar allereerste wedstrijd.

Na de warming up begonnen we goed aan de wedstrijd. Zowel Fiducia als THOR hadden mooie kansen, maar het was Fiducia die het eerste punt op het scorebord wist te krijgen. Naarmate de wedstrijd vorderde speelde THOR steeds beter. Het was Fenne die de gelijkmaker wist te scoren. Ondanks goed verdedigend werk van Mette, Simon en Ezra wist Fiducia nog een keer te scoren.

Zaterdag 5 september vond de seizoensopening van de veldcompetitie plaats bij korfbalvereniging THOR uit Harmelen. In verband met de Corona maatregelen hebben de festiviteiten buiten plaats gevonden waardoor de nodige anderhalve meter afstand bewaard kon blijven. De dag bestond uit vier thuiswedstrijden van één jeugd en drie senioren teams.

Beste sportvrienden,

Op 2 oktober is de Woerdense Sportquiz! Het is alweer de 42e editie. Er zijn dit jaar weinig plekken voor teams, de teams bestaan uit 2 personen en we hebben nog een lijst aan Corona maatregelen getroffen. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meer informatie. Via deze link kun je je inschrijven

Hopelijk tot 2 oktober!

Nik en Sjaak (Organisatie Woerdense Sportquiz)

Uitslagen

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11
Reflex 1 - THOR 3 12 - 7
HKC (Ha) MW1 - THOR MW1 4 - 8
SDO A2 - THOR A1 5 - 15
ESDO A3 - THOR A2 6 - 2
EKVA B2 - THOR B1 4 - 7
Reflex D1 - THOR D1 13 - 2
Vinken E2 - THOR E1 3 - 6
SDO E2 - THOR E2 1 - 3
OVVO F1 - THOR F1 9 - 3

 


realisatie: oscreative webdesign