Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

De stroopwafelactie heeft een totaal bedrag van € 788.00 opgeleverd. We bedanken alle kopers, verkopers en de mannen van de organisatie Jaap van Veen en Kees Kok.
Het bedrag zal ten goede komen aan een digitaal scorebord.

Het bestuur

Beste THOR-leden,

Op zaterdag 22 juni organiseren de midweekdames het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi voor de basisschoolleerlingen van Harmelen. Voor de groepen 1 en 2 zal dat gaan om korfbalspelletjes. Voor de groepen 3 t/m 8 wordt er een mono-korfbal toernooi georganiseerd.
Voor deze ochtend zijn wij op zoek naar THOR-leden die willen helpen met velden uitleggen, fluiten,  coachen en het begeleiden van de spelletjes. Maar er is ook hulp nodig achter de bar in de kantine.
De dag start om 09.30 uur en zal tot ongeveer 13.00 uur duren.
Wij hebben jullie hulp hard nodig! Meld je daarom aan bij Lida van ’t Hoog, tel. 06-37291022 of stuur een mailtje naar lidavanthoog@casema.nl.
Alvast bedankt voor je hulp!

Judith, Arja, Evelien, Joyce, Jacqueline, Leonie, Lida.

Beste jeugdleden van THOR,

Nog heel eventjes naar school en dan komt de vakantie er weer aan! Om alvast in de vakantiesfeer te komen, nodigen wij jullie van harte uit voor een leuke en gezellige film avond! 

27 5 2019 thor filmavondje

Op vrijdag 7 juni zijn jullie welkom om gezellig een film te komen kijken. Het begint om 18.00 en duurt tot 20.00. Welke film het wordt, blijft nog een verrassing. Tijdens de film wordt er natuurlijk gezorgd voor wat te eten en te drinken. Het is misschien wel handig om thuis alvast avond te hebben gegeten. 

Waar: THOR-kantine, sportlaan 1

Kosten: Geen

Wie: E, F en kangeroes

Meld je zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar: yvonne91_sluijs@hotmail.com

Tot dan!

Groetjes,

De Jeugdcommissie (Elin, Lieke, Fleur, Wout, Karlijn, Josse, Luuk, Yvonne en Jochem)

Met een lekker zonnetje aan de hemel begonnen we de wedstrijd tegen OVVO in Maarssen. Megan en Robin konden er vandaag niet bij zijn, maar gelukkig waren de andere 7 wel van de partij. 
 
Bij de start van de wedstrijd leek THOR even overdonderd door de snelheid van OVVO en hadden de spelers van OVVO vele mooie kansen. Gelukkig lukte het hen niet om er 1 in te schieten. Na een paar minuten werden de spelers van THOR, mede door de goede tips van coach Janne, wakker geschud en bracht Evi met een prachtig schot THOR op 0-1 voorsprong! Helaas scoorde OVVO niet lang daarna en werden de eerste 10 min afgesloten met een gelijkspel.
In de tweede 10 minuten was THOR duidelijk meer in vorm en werd er goed verdedigd! Helaas had OVVO het tempo goed in het spel en hadden ze veel mogelijkheden om te schieten. Hoewel er vele ballen naast gingen, lukte hen het toch om er 2 in te schieten. Hierdoor ging THOR de rust in met 3-1 achterstand. 

Zaterdag 9 maart speelde THOR 1, gesponsord door 'Het Wapen van Harmelen' een thuiswedstrijd tegen koploper SDO (H) 1, welke bij winst kampioen zou worden. THOR, dat bij winst theoretisch nog kans maakte op het kampioenschap, ging dan ook gebrand om te winnen de wedstrijd in.

Met een aantal niet fitte spelers, en Benjamin Gerritsen als invaller voor de geblesseerde Lars Catsburg, kwam THOR na een aantal moeilijke aanvallen op een 2-0 voorsprong. SDO (H) maakte dit al snel gelijk naar een 2-2 stand. De aanvallen in beide teams verliepen moeizaam, waardoor met een stand van 4-5 de rust werd ingefloten.

Na de rust liep SDO (H) snel uit naar een stand van 4-9. THOR begon slordig te spelen en kreeg meerdere strafworpen tegen. THOR kon, mede door eigen spel, niet meer meekomen met SDO (H) en zo eindigde de wedstrijd in een eindstand van 8-15.

Het kampioenschap is niet meer binnen te halen, maar THOR zit nog volop in de strijd voor de tweede plek. 

Doelpunten:

Damian (3), Dylan (3), Matthias (2)

Vrijdag 17 mei houdt THOR een stroopwafelactie.

U kunt stroopwafels (van de echte bakker uit Montfoort) bestellen via dit formulier (het formulier is niet meer beschikbaar). De stroopwafels kosten € 2,00 per pakje van 10 stuks en € 5,00 per 3 pakjes.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u een e-mail met informatie over de bezorging en betaling. Wij bezorgen alleen in Harmelen!

Van de opbrengst van deze actie hopen wij een elektronisch scorebord aan te kunnen schaffen.

Het definitieve programma voor de 2e helft van de veldcompetitie 2018-2019 is bekend. Het gehele programma is vanaf heden te vinden onder Programma. Ook op de teampagina's is het programma nu vermeld. Er kunnen altijd nog wijzigingen in het programma worden doorgevoerd, dus hou altijd de website in de gaten voor het meest actuele programma.

Voor alle jeugdteams (A t/m F-jeugd) geldt dat de chauffeurs voor uitwedstrijden onderling geregeld dienen te worden. 

Beste THOR-leden,

Het zaalseizoen is weer voorbij, de laatste wedstrijden zijn op 31 maart gespeeld. Ben jij nieuwsgierig op welke plaats jullie zijn geëindigd? Dit is te vinden in de KNKV app en op de THOR-site onder tabblad competitie en kies dan linksboven voor standen. Daar zie je bijvoorbeeld dat THOR 1 op de 3e plaats is geëindigd.

Maandag 8 april starten de trainingen weer. De teams zullen doorgaan in samenstelling zoals zij in de zaal zijn geëindigd. Er is 1 verschil dat THOR 3 van de zaal wordt THOR 2 op het veld.

De maandagtrainingstijden zijn:

THOR C1 18:00 - 19:00 uur
THOR B1, THOR A2 en THOR A1 19:00 - 20:00 uur
THOR Senioren vanaf 20:15 uur 

 

De woensdagtrainingstijden zijn:

THOR Kangoeroes 18:00 - 18:45 uur
THOR F1, THOR E2, THOR E1 en THOR C1 18:00 - 19:00 uur
THOR B1, THOR A2 en THOR A1 19:15 - 20:15 uur
THOR Senioren vanaf 20:30 uur

 

Ik wens jullie namens de TC weer veel trainings- en speelplezier op het veld.

Rudy van Bemmel

Zaterdag 30 maart speelde THOR 1, gesponsord door 'Het Wapen van Harmelen' de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen Amsterdam 1. De thuiswedstrijd tegen Amsterdam eindigde in een 17-17 gelijkspel en THOR wilde deze laatste wedstrijd winnen.
Na het fluitsignaal liep THOR snel uit naar een 0-2 voorsprong. Amsterdam liet zich van zijn beste kant zien en vocht terug naar de 2-2. Een tijdje ging het scoren bij beide teams moeizaam, en liep de score redelijk gelijk op. Na 20 minuten spelen vielen de goals bij THOR en werd de rust ingegaan met een 7-10 tussenstand. 
In de tweede helft had Amsterdam niks meer te zeggen in de wedstrijd en THOR breidde de score snel uit. Met nog 10 minuten te spelen en een score van 8-17 op het bord, wist THOR dat ze de wedstrijd gingen winnen. Na 60 minuten was de eindstand 12-21. Doordat Vlug&Vaardig ook heeft gewonnen, sluit THOR 1 deze zaalcompetitie af met een 3e plek.
13 april speelt THOR 1 een oefenwedstrijd op het veld, tegen Midlandia. 
Doelpunten: Dylan (7), Damian (4), Matthias (3), Damaris (3), Linde (1), Lars (1), Fleur (1), Lieke (1)
 
23 Maart, THOR 1, gesponsord door ‘Het Wapen van Harmelen’ en Vlug en Vaardig gaan deze zaterdag vol in de strijd om de tweede plek in de standen. De uitwedstrijd tegen Vlug en Vaardig 1 was een krappe overwinning voor de Amsterdammers en dit keer is THOR klaar voor revanche! 
THOR start dan ook sterk met twee vlugge doelpunten van Matthias Kuiken. Na 10 minuten spelen heeft THOR laten zien dat ze op het veld staan om de punten thuis te houden met een stand van 3 - 1. Echter, de Amsterdammers laat al snel zien waarom zij vinden dat ze een tweede plaats verdienen en komen op twee punten voorsprong voor een stand van 4 – 5 in de 17e minuut. Ondanks vele goede aanvallen van THOR weten ze deze niet om te zetten in punten, waardoor Vlug en Vaardig de kans krijgt om uit te lopen. De stand bij rust is 4 – 7. 

Agenda

Schoolkorfbaltoernooi
za juni 22 @10:00 - 12:30
Seizoensafsluiting
za juli 06
THORkamp
ma juli 22
THORkamp
di juli 23
THORkamp
wo juli 24
THORkamp
do juli 25
THORkamp
vr juli 26

Uitslagen

THOR 1 - Luno 1 9 - 15
THOR 2 - Swift (A) 4 10 - 14
THOR MW1 - Fiducia MW1 7 - 6
THOR A1 - Victum A2 11 - 8
Viko A1 - THOR A2 5 - 11
Reflex B1 - THOR B1 8 - 4
THOR B1 - Fiducia B4 8 - 5
THOR C1 - Fiducia C3 1 - 6
THOR E1 - Fiducia E1 8 - 8
THOR E2 - DKV Vict. E4 0 - 8
THOR F1 - OVVO F1 5 - 8

realisatie: oscreative webdesign