Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

De trainingstijden zijn bekend en staan vermeld bij de teams (Competitie -> Teams -> Kies het juiste team). De senioren en beide A-teams starten vanaf maandag 19 augustus in overleg met de trainers.

De trainingen van de overige jeugdteams starten op woensdag 28 augustus. Nog niet alle trainers/coaches zijn bekend. De namen volgen zo snel mogelijk.

Beste leden en ouders van jeugdleden,

De Technische Commissie van THOR heeft de opstellingen voor het volgend seizoen rond. Wij begrijpen dat de kinderen het liefst met hun vriendjes of vriendinnetjes in hetzelfde team spelen. Helaas maken de regels vanuit het KNKV dit niet in alle gevallen mogelijk. Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor de keuzes die gemaakt moeten worden.
De teamindelingen zijn voor de meeste teams bekend. U kunt de teamindeling bekijken op de website onder Competitie -> Teams (kies het juiste team uit de lijst)

De uitleg die ik nu kan geven, zijn de regels waar THOR zich aan moet houden bij het indienen van de teams voor volgend seizoen. Dit is een theoretische uitleg, maar deze is wel belangrijk voor de teamindeling.
De leeftijdgrens ligt op 1 januari. Een speler die op 31 december 8 jaar wordt is volgens de KNKV voor het seizoen dat in september start een 8 jarige.

Maandag 24 juni gaan we starten met de aanleg van onze nieuwe kunstgrasvelden. Hier zijn we natuurlijk allemaal erg blij. We gaan vanaf volgend seizoen op de standaard afmetingen spelen zoals de bond heeft aangegeven (kleiner veld). Ook de E&F gaan op kunstgras spelen. Er wordt een gedeelte met hekken afgezet.

Het belangrijkste is dat het kunstgrasveld niet mag worden betreden tot aan de oplevering. De oplevering hoopt plaats te vinden half augustus.

We zullen via de site jullie op de hoogte houden en enkele fotootjes elke keer plaatsen. 


De stroopwafelactie heeft een totaal bedrag van € 788.00 opgeleverd. We bedanken alle kopers, verkopers en de mannen van de organisatie Jaap van Veen en Kees Kok.
Het bedrag zal ten goede komen aan een digitaal scorebord.

Het bestuur

Beste THOR-leden,

Op zaterdag 22 juni organiseren de midweekdames het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi voor de basisschoolleerlingen van Harmelen. Voor de groepen 1 en 2 zal dat gaan om korfbalspelletjes. Voor de groepen 3 t/m 8 wordt er een mono-korfbal toernooi georganiseerd.
Voor deze ochtend zijn wij op zoek naar THOR-leden die willen helpen met velden uitleggen, fluiten,  coachen en het begeleiden van de spelletjes. Maar er is ook hulp nodig achter de bar in de kantine.
De dag start om 09.30 uur en zal tot ongeveer 13.00 uur duren.
Wij hebben jullie hulp hard nodig! Meld je daarom aan bij Lida van ’t Hoog, tel. 06-37291022 of stuur een mailtje naar lidavanthoog@casema.nl.
Alvast bedankt voor je hulp!

Judith, Arja, Evelien, Joyce, Jacqueline, Leonie, Lida.

Beste jeugdleden van THOR,

Nog heel eventjes naar school en dan komt de vakantie er weer aan! Om alvast in de vakantiesfeer te komen, nodigen wij jullie van harte uit voor een leuke en gezellige film avond! 

27 5 2019 thor filmavondje

Op vrijdag 7 juni zijn jullie welkom om gezellig een film te komen kijken. Het begint om 18.00 en duurt tot 20.00. Welke film het wordt, blijft nog een verrassing. Tijdens de film wordt er natuurlijk gezorgd voor wat te eten en te drinken. Het is misschien wel handig om thuis alvast avond te hebben gegeten. 

Waar: THOR-kantine, sportlaan 1

Kosten: Geen

Wie: E, F en kangeroes

Meld je zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar: yvonne91_sluijs@hotmail.com

Tot dan!

Groetjes,

De Jeugdcommissie (Elin, Lieke, Fleur, Wout, Karlijn, Josse, Luuk, Yvonne en Jochem)

Met een lekker zonnetje aan de hemel begonnen we de wedstrijd tegen OVVO in Maarssen. Megan en Robin konden er vandaag niet bij zijn, maar gelukkig waren de andere 7 wel van de partij. 
 
Bij de start van de wedstrijd leek THOR even overdonderd door de snelheid van OVVO en hadden de spelers van OVVO vele mooie kansen. Gelukkig lukte het hen niet om er 1 in te schieten. Na een paar minuten werden de spelers van THOR, mede door de goede tips van coach Janne, wakker geschud en bracht Evi met een prachtig schot THOR op 0-1 voorsprong! Helaas scoorde OVVO niet lang daarna en werden de eerste 10 min afgesloten met een gelijkspel.
In de tweede 10 minuten was THOR duidelijk meer in vorm en werd er goed verdedigd! Helaas had OVVO het tempo goed in het spel en hadden ze veel mogelijkheden om te schieten. Hoewel er vele ballen naast gingen, lukte hen het toch om er 2 in te schieten. Hierdoor ging THOR de rust in met 3-1 achterstand. 

Zaterdag 9 maart speelde THOR 1, gesponsord door 'Het Wapen van Harmelen' een thuiswedstrijd tegen koploper SDO (H) 1, welke bij winst kampioen zou worden. THOR, dat bij winst theoretisch nog kans maakte op het kampioenschap, ging dan ook gebrand om te winnen de wedstrijd in.

Met een aantal niet fitte spelers, en Benjamin Gerritsen als invaller voor de geblesseerde Lars Catsburg, kwam THOR na een aantal moeilijke aanvallen op een 2-0 voorsprong. SDO (H) maakte dit al snel gelijk naar een 2-2 stand. De aanvallen in beide teams verliepen moeizaam, waardoor met een stand van 4-5 de rust werd ingefloten.

Na de rust liep SDO (H) snel uit naar een stand van 4-9. THOR begon slordig te spelen en kreeg meerdere strafworpen tegen. THOR kon, mede door eigen spel, niet meer meekomen met SDO (H) en zo eindigde de wedstrijd in een eindstand van 8-15.

Het kampioenschap is niet meer binnen te halen, maar THOR zit nog volop in de strijd voor de tweede plek. 

Doelpunten:

Damian (3), Dylan (3), Matthias (2)

Vrijdag 17 mei houdt THOR een stroopwafelactie.

U kunt stroopwafels (van de echte bakker uit Montfoort) bestellen via dit formulier (het formulier is niet meer beschikbaar). De stroopwafels kosten € 2,00 per pakje van 10 stuks en € 5,00 per 3 pakjes.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u een e-mail met informatie over de bezorging en betaling. Wij bezorgen alleen in Harmelen!

Van de opbrengst van deze actie hopen wij een elektronisch scorebord aan te kunnen schaffen.

Het definitieve programma voor de 2e helft van de veldcompetitie 2018-2019 is bekend. Het gehele programma is vanaf heden te vinden onder Programma. Ook op de teampagina's is het programma nu vermeld. Er kunnen altijd nog wijzigingen in het programma worden doorgevoerd, dus hou altijd de website in de gaten voor het meest actuele programma.

Voor alle jeugdteams (A t/m F-jeugd) geldt dat de chauffeurs voor uitwedstrijden onderling geregeld dienen te worden. 


realisatie: oscreative webdesign