Zaterdag 9 maart speelde THOR 1, gesponsord door 'Het Wapen van Harmelen' een thuiswedstrijd tegen koploper SDO (H) 1, welke bij winst kampioen zou worden. THOR, dat bij winst theoretisch nog kans maakte op het kampioenschap, ging dan ook gebrand om te winnen de wedstrijd in.

Met een aantal niet fitte spelers, en Benjamin Gerritsen als invaller voor de geblesseerde Lars Catsburg, kwam THOR na een aantal moeilijke aanvallen op een 2-0 voorsprong. SDO (H) maakte dit al snel gelijk naar een 2-2 stand. De aanvallen in beide teams verliepen moeizaam, waardoor met een stand van 4-5 de rust werd ingefloten.

Na de rust liep SDO (H) snel uit naar een stand van 4-9. THOR begon slordig te spelen en kreeg meerdere strafworpen tegen. THOR kon, mede door eigen spel, niet meer meekomen met SDO (H) en zo eindigde de wedstrijd in een eindstand van 8-15.

Het kampioenschap is niet meer binnen te halen, maar THOR zit nog volop in de strijd voor de tweede plek.

Doelpunten:

Damian (3), Dylan (3), Matthias (2)