Beste Leden,

Vanaf deze week kan iedereen THOR financieel helpen.

Hoe? Door boodschappen te gaan doen bij de PLUS, zo eenvoudig is het!! Gedurende een periode van 10 weken stelt de PLUS namelijk elke week een sponsorbedrag van € 1.000 beschikbaar voor de (sport)verenigingen van Harmelen. Op basis van het aantal ingeleverde vouchers wordt het bedrag verdeeld onder de verenigingen.

Hoe gaat het in z’n werking?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10 aan boodschappen een voucher. Deze vouchers kan je direct in de winkel scannen bij de actiekast en toekennen aan THOR. Hoe meer vouchers er aan THOR worden toegekend hoe meer geld we elke week verdienen. Mocht het druk zijn in de winkel dan kun je de vouchers ook thuis op je gemak via de facebook-pagina van de PLUS aan THOR toekennen of de vouchers inleveren bij Lida van ’t Hoog (Meidoornlaan 6), Judith Kok (Beatrixlaan 56) of Marien van Laar (Tiendweg 16), dan zorgen wij dat het goed komt. Tijdens de actieperiode kun je op de actiekast in de winkel  maar ook op de THOR website zien wat de tussenstand is.

Dus …. Iedereen zoveel mogelijk boodschappen doen bij de PLUS en de vouchers aan THOR geven!!

Wij zijn iedereen op voorhand zeer dankbaar voor het steunen van THOR!

De Sponsorcommissie

Schoolkorfbaltoernooi