Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Vanaf 1 juni zal bso Ballies voor 5 dagen in de week de kinderovang bieden in de kantine van Thor. Wij zijn daar heel erg blij mee. Ook voor bso Ballies is het THOR-veld een heerlijke plek voor de kinderen om te spelen.
 
Samen een locatie hebben betekent ook dat er een aantal afspraken gemaakt moeten worden. Zo zorgt bso Ballies op trainings- en wedstrijddagen van THOR dat de kantine opgeruimd is en dat het speelgoed van bso Ballies netjes in de kasten ligt. In de herenkleedkamer is een aparte ruimte gemaakt waar bso Ballies hun speelgoed heeft opgeslagen.  THOR zorgt er weer voor dat na trainings- en wedstrijddagen de kantine opgeruimd is en veegschoon achtergelaten wordt. Ballies zal op maandagochtend de kantine schoonmaken. Tijdens het veldseizoen zal THOR ook, net als nu, de kantine eens per week schoonmaken. Tijdens onze afwezigheid (zomerstop en zaalseizoen) zal Ballies zelf zorg dragen voor de schoonmaak. 
 
Ballies biedt opvang tot 18.30 uur. Nu is het zo dat op maandag en woensdag de kinderen van THOR dan net begonnen zijn met de trainingen. De afspraak is dat de kinderen van Thor tot 18.30 uur alleen bij de dameskleedkamer naar binnen mogen om evt. te plassen of wat spullen neer te zetten. Dus ook de heren van THOR kunnen in de dameskleedkamer wat spullen kwijt, zorg dus dat je al omgekleed op het veld komt. De trainer van THOR zal uiteraard wel even de kantine in mogen om bijv. de sleutel van het materialenhok te kunnen pakken. 
 
Omdat bij SCH de verbouwing al begonnen is en dit voor de kinderen van bso Ballies een te gevaarlijke situatie was heeft Ballies in samenspraak met het bestuur van THOR besproken per direct te verhuizen naar de kantine van THOR. Het kan dus zijn dat nog niet alles netjes is opgeruimd, bso Ballies doet zijn best om alles zo snel mogelijk te regelen. Ze begrijpen dat het ook voor THOR even schakelen is. We zullen dus de laatste paar weken van onze competitie even extra rekening moeten houden met elkaar. Maar dat zal zeker moeten lukken. 
 
Het bestuur.

Agenda

Schoolkorfbaltoernooi
za juni 22 @10:00 - 12:30
Seizoensafsluiting
za juli 06
THORkamp
ma juli 22
THORkamp
di juli 23
THORkamp
wo juli 24
THORkamp
do juli 25
THORkamp
vr juli 26

Uitslagen

THOR 1 - Luno 1 9 - 15
THOR 2 - Swift (A) 4 10 - 14
THOR MW1 - Fiducia MW1 7 - 6
THOR A1 - Victum A2 11 - 8
Viko A1 - THOR A2 5 - 11
Reflex B1 - THOR B1 8 - 4
THOR B1 - Fiducia B4 8 - 5
THOR C1 - Fiducia C3 1 - 6
THOR E1 - Fiducia E1 8 - 8
THOR E2 - DKV Vict. E4 0 - 8
THOR F1 - OVVO F1 5 - 8

realisatie: oscreative webdesign