De KNKV heeft ons het volgende gestuurd:

Sinds vanmiddag staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS) de KNKV Wedstrijzaken app. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden ook niet meer functioneert. Het kan zijn dat nog niet elke gebruiker de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Bij beide aanbieders wordt e.e.a. gefaseerd beschikbaar gesteld. Het is dus noodzakelijk dat uw coaches en scheidsrechters de nieuwe app downloaden voor aanvang van de competitie.

Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Voorwaarde is wel dat dit mailadres gelijk is aan de lidgegevens in Sportlink Club. Indien dit niet gelijk is, kunnen wij dit niet aanpassen. Dit moet altijd via de vereniging lopen.

De werking van de app is verder ongewijzigd gebleven, wel is het natuurlijk zo dat spelers in Sportlink Club wel aan teams gekoppeld moeten zijn. Voor externe coaches is nog altijd van toepassing dat die aangemeld moeten worden via het formulier: http://www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/

Schoolkorfbaltoernooi
za juni 22 @10:00 - 12:30