Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Zoals jullie weten heeft THOR in november € 5000,00 gewonnen voor een maatschappelijk idee. THOR (met name Luuk, Joyce en Arie Oosterlee) heeft ingezet op korven plaatsen bij de scholen en BSO’s om de korfbalsport te promoten en kinderen meer te laten bewegen.
Inmiddels is hier een commissie ontstaan. Hierin zitten: Joyce, Luuk, Arie, Harm-Jan, Arja en Judith. Ondertussen zijn er al gesprekken gaande met de scholen betreffende plaatsing van de korven. Deze multi en clown korven zijn nu in de maak. Harry is bereid gevonden om samen de korven te plaatsen. 

Verder gaan we zaterdag 16 juni schoolkorfbal en spelletjesochtend organiseren. De groepen 1-3 kunnen spelletjes doen en voor de groepen 4-8 wordt er mono korfbal georganiseerd. Van 10.00-12.00 uur vindt het toernooi/spelletjesochtend plaats. Daarna is de uitreiking van de kleurwedstrijd en krijgen alle deelnemers nog overheerlijke poffertjes. Ook is er een springkussen aanwezig.  
Hiervoor hebben we natuurlijk alle hulp nodig. Denk aan coaches voor de teams, scheidsrechters, spelletjes begeleiders, koffie schenkers etc. Dus noteer deze ochtend vast in je agenda, zodat we er et zijn allen een groot succes van kunnen maken!

Heb je nog vragen? Klop dan even aan bij 1 van de commissieleden.

Groetjes Joyce, Luuk, Arie, Harm-Jan, Arja en Judith


realisatie: oscreative webdesign