Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Zaterdag 6 oktober had THOR 1, gesponsord door “Het Wapen van Harmelen”, een thuiswedstrijd tegen Crescendo 1. Crescendo, een sterke tegenstander die bovenaan staat met 8 punten uit 4 wedstrijden. Voor de wedstrijd van het 1e speelde het 2e van THOR, deze wedstrijd eindigde in een spannende 11-11.
Het weer zat zeker mee, een heerlijk zonnetje en weinig wind, waardoor er veel publiek was die onder het genot van een drankje een leuke wedstrijd kwamen kijken.
Van te voren was er al duidelijk aangegeven dat Crescendo flinke druk zou gaan geven en graag voor de 2e kans onder de korf wil gaan, hier moest daardoor rekening gehouden mee worden.
Al voor het 1e fluitsignaal van de wedstrijd gaf de scheids aan dat hij strak zou gaan fluiten op overtredingen. Hij hield zich goed aan zijn woord en al bij de eerste aanraking met een tegenstander, gaf hij een vrije bal. De wedstrijd begon helaas met een 0-6 achterstand. THOR had duidelijk veel moeite met de goede druk die de tegenstanders gaven, toch werd de wedstrijd herpakt en was er een ruststand van 3-8.
De tweede helft werd THOR 1 sterker en begon gelijk met scoren. De scheidsrechter bleef strak fluiten en gaf daardoor ook veel strafworpen en vrije ballen. Gelukkig had Crescendo haar dag niet en misten ze 4 strafworpen achter elkaar. Daarentegen scoorden THOR ze wel. Door het goed blijven aanvallen en te scoren werd de wedstrijd uiteindelijk verloren met 10-15. Achteraf gezien is de wedstijd in de eerste 17 minuten weggegeven, daarna zeker een goede wedstrijd gespeeld.
Zaterdag 13 oktober heeft THOR 1 weer een thuiswedstrijd om 15.30, dit keer tegen VZOD. Ook THOR 2 heeft een thuiswedstrijd tegen EKVA,deze wedstrijd begint om 14.00! Alle support is van harte welkom!!
Doelpunten: Matthias (5), Dylan (3), Damaris (1), Fleur (1) 

Agenda

Geen evenementen

Uitslagen

SGV 2 - THOR 2 20 - 12
THOR MW1 - Gemini MW1 22 - 7
HKC A2 - THOR A2 10 - 6
THOR B1 - De Corvers B2 6 - 4
Fortissimo C3 - THOR C1 10 - 1
THOR E1 - Tweemaal Zes E1 22 - 11
THOR E2 - OVVO E7 4 - 8

realisatie: oscreative webdesign