Afgelopen zaterdag was er weer een spetterende wedstrijd van THRO F1 tegen LUNO. Alle spelers van de F1 waren er en begonnen enthousiast aan de wedstrijd.
Wat een teleurstelling dat na heel veel doelpogingen de F1, na 5 minuten 0-1 achter stond. Gelukkig korfbalden ze strijdlustig verder en was de stand na 9 minuten 1-1, gescoord door Megan. Daarna was de beer los, THOR ging vol op de aanval spelen. Het verdedigende werk zag er uitstekend uit en er waren wel meer dan 20 doelpogingen nodig om de 2-1 te maken.
THOR bleef maar schieten op de korf, onder luide aanmoedigingen van de coaches en de ouders en dit resulteerde al snel in nog meer doelpunten. De uiteindelijke uitslag is: 7-1. Megan, Evi, Mette, Robin en Jozua hebben prima gekorfbald…. vol vertrouwen gaan ze naar de laatste wedstrijd op het veld.

SGV 2 - THOR 2 20 - 12
THOR MW1 - Gemini MW1 22 - 7