THOR F1 speelde zaterdag 24 november de eerste zaalcompetitie uit tegen Oranje Nassau in Amsterdam met twee nieuwe spelers, namelijk Mees en David.

THOR F1 trapt de zaalcompetitie af met een doelpunt van Evi in de eerste minuut. In de tweede minuut scoort Mees zijn debuut doelpunt. Het regent doelpunten en na de eerste helft staat het 0-9. Het is duidelijk dat de tegenstander geen kans maakt tegen de F1 van THOR en om wat meer competitie in het spel te brengen speelt Mette van THOR enthousiast mee in het team van de tegenstander aangezien zij twee spelers uit de kangarooklub hebben gevraagd mee te spelen. Met zes spelers tegen vier gaat de doelpuntenregen verder. Oranje Nassau weet een punt te scoren en krijgt een luid applaus van hun enthousiaste coaches. De wedstrijd eindigt met een afsluitend doelpunt van David en dan staat het 1-17. Megan en Robin hebben ook gescoord tijdens de wedstrijd en zo is het team vol goede moed van start gegaan in deze competitie. We hopen op een spannende wedstrijd aankomende zaterdag! De F1 is er klaar voor.

SGV 2 - THOR 2 20 - 12
THOR MW1 - Gemini MW1 22 - 7