In alle vroegte gingen we op weg naar Mijdrecht, voor een uitwedstrijd tegen Atlantis.
Na warm gelopen te hebben, begon om 10.00 uur de wedstrijd. De spelers op het veld en de Ouders en supporters op de tribune boven.
Een mooie openingsgoal door Evi betekende 0-1. Er werden veel doelpogingen gedaan, waaruit de 0-2 volgde, gemaakt door David. Daarna volgde al snel de 2-2, waarna er door THOR veel doelpogingen werden gedaan.
Ouders op de tribune waren heel fanatiek aan supporten, maar dit werd door de spelers niet gehoord! Gelukkig was er de coach, die het team aanspoorde en al snel resulteerde dit in 2-3. Atlantis was ook op stoom en tijdens de rust was het 3-3.
Na de rust ging THOR F1 los en bleek de peptalk van de coach geholpen te hebben. Er waren mooi doelpogingen en doelpunten. Jozua maakte 3-7.
De uiteindelijke eindstand: 4-8. Alle spelers van THOR F1 hebben weer super goed hun best gedaan, vol enthousiasme en plezier.

Op naar de volgende wedstrijd aanstaande zaterdag, thuis! Kom je ons aanmoedigen?

SGV 2 - THOR 2 20 - 12
THOR MW1 - Gemini MW1 22 - 7