Op 15 december speelde THOR A1 tegen SDO A2 in Kamerik. Na de vorige nederlaag tegen ESDO A1 was de A1 er vandaag op gebrand te winnen.
Om 18.00 stipt ging het fluitsignaal en begon de wedstrijd. De eerste aanval van THOR liep gelijk goed en eindigde dan ook in een strafworp, die zelfverzekerd werd benut door Tom. Daarna maakte ook Tess de 2-0 door de vele ruimte die haar tegenstander haar gaf. SDO scoorde helaas ook weer 2 punten erbij, waardoor de stand 2-2 werd. Gelukkig echter stopte dit THOR niet van scoren, want zo schoot Wout een magnifiek schot van afstand. Ook Jannika en Josse wisten te scoren en zo ging THOR met 2-8 de rust in.
De vervangende coach Lida sprak de A1 goede moed in en zo werd THOR nog zelfverzekerder. Hoewel de 2e helft begon met een tegendoelpunt, scoorde Jannika gelukkig, de 3-9. Ook lukte Bastiaan het om een schot te scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 8-14 voor THOR A1.
Op 12 januari speelt THOR A1 thuis om 18.00 en bent u uitgenodigd te komen aanmoedigen en te kijken naar deze wedstrijd tegen de koploper!
Doelpuntenmakers: Tess (5), Jannika (3), Tom (2), Josse (2), Bastiaan (1), Wout (1).