Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Na een kerstvakantie met gezelligheid, oliebollen en laat opblijven mocht THOR F1 aantreden tegen KVA in Amstelveen.
De wedstrijd begon rustig. Beide teams moesten wennen aan het veld, dat groter was dan gewend. Na 10 minuten spelen was de stand 1-0 voor THOR, gescoord door Megan. Coach Jochem, die zijn werk uitstekend deed, bracht wissels in en het tweede kwart begon.
De doelpunten begonnen te vallen. In rust was de voorsprong opgelopen naar 9-0 door treffers van David, Evi, Megan en Jozua. Wat gedurende de hele wedstrijd opviel was de goede verdediging van THOR. Door goed bij de tegenstander te blijven, konden zij bijna niet overgooien. Mette verloor haar tegenstander geen moment uit het oog en Robin wist vaak heel snel een bal van KVA weg te tikken en te onderscheppen.
Na rust bleef THOR goed spelen. De eindstand werd uiteindelijk 16-1 voor THOR. Opmerkelijk detail: KVA had een scoringspercentage van 50%! Een tegenstander om in de toekomst in de gaten te houden...
Komende week speelt THOR F1 om 13.00 uur thuis tegen Tempo F3. Dit beloofd een zeer spannende wedstrijd te worden. Beide ploegen hebben in de zaal nog geen wedstrijd verloren.
Kom allemaal naar sporthal de Kroon om THOR F1 naar de overwinning te juichen!
 

realisatie: oscreative webdesign