Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Zaterdag 2 februari ’19 speelde THOR A1 alweer hun 2e uitwedstrijd van het nieuwe jaar. De A1 speelde tegen de nummer 6, OVVO A3. De vorige keer dat de A1 tegen hen moest spelen, wonnen ze ruim 22-10, dus erg gespannen waren ze niet. Voor de wedstrijd bleek het dat we een Spaanse scheidsrechter hadden, waardoor zij alles in het Engels met de teams moest communiceren. 
Toen om 12.15 de wedstrijd begon , werd gelijk de eerste aanval van THOR benut door Lisa, die een mooi schot scoorde. Helaas veroorzaakte het verdedigingsvak die aanval daarna een strafworp voor OVVO, waardoor het 1-1 werd. Na 2 tegendoelpunten en doelpunten van Jannika en Lisa stond het weer 3-3. Vanaf dit moment begon THOR een beetje uit te lopen tot 3-10. OVVO scoorde echter nog 2 tegendoelpunt, waardoor THOR A1 met een 5-10 de rust inging.
In de rust werd er door oplettende coaches Lars, Manon en ook Josse gezegd dat we meer moesten bewegen, omdat we allemaal te veel stil stonden. Ook moest het allemaal wat feller.
In de 2e helft mocht THOR de bal uitnemen en door een prachtige wegtrekker van Bastiaan werd het 5-11. Ook nu kreeg THOR weer een strafworp tegen, wat wel vaker deze wedstrijd gebeurde (3x). Nadat ook Tom, Jitske en Lisa hadden gescoord, stond het 7-15. Vervolgens na een aantal aanvallen  daarna werd er door Jochem gedaan alsof hij de bal over het hoofd van zijn tegenstander gooide, waarop zijn tegenstander omkeek. Jochem schoot en scoorde deze, aangezien zijn tegenstander wegkeek en het dus geen verdedigd meer is. De Spaanse scheidrechter vond dit echter niet en zei dat je tijdens het verdedigen mocht wegkijken om “the view of the game” te hebben. Uiteindelijk scoorde ook Jitske en Annet nog een keer, waardoor de uiteindelijke stand 11-19 werd. 
 
Doelpunten: Lisa (4),  Jitske (4),Tom (3), Jannika (2), Bastiaan (2), Annet (2), Jochem (2)
 

realisatie: oscreative webdesign