Zaterdag 30 maart speelde THOR 1, gesponsord door 'Het Wapen van Harmelen' de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen Amsterdam 1. De thuiswedstrijd tegen Amsterdam eindigde in een 17-17 gelijkspel en THOR wilde deze laatste wedstrijd winnen.
Na het fluitsignaal liep THOR snel uit naar een 0-2 voorsprong. Amsterdam liet zich van zijn beste kant zien en vocht terug naar de 2-2. Een tijdje ging het scoren bij beide teams moeizaam, en liep de score redelijk gelijk op. Na 20 minuten spelen vielen de goals bij THOR en werd de rust ingegaan met een 7-10 tussenstand.
In de tweede helft had Amsterdam niks meer te zeggen in de wedstrijd en THOR breidde de score snel uit. Met nog 10 minuten te spelen en een score van 8-17 op het bord, wist THOR dat ze de wedstrijd gingen winnen. Na 60 minuten was de eindstand 12-21. Doordat Vlug&Vaardig ook heeft gewonnen, sluit THOR 1 deze zaalcompetitie af met een 3e plek.
13 april speelt THOR 1 een oefenwedstrijd op het veld, tegen Midlandia.
Doelpunten: Dylan (7), Damian (4), Matthias (3), Damaris (3), Linde (1), Lars (1), Fleur (1), Lieke (1)