Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Met een lekker zonnetje aan de hemel begonnen we de wedstrijd tegen OVVO in Maarssen. Megan en Robin konden er vandaag niet bij zijn, maar gelukkig waren de andere 7 wel van de partij. 
 
Bij de start van de wedstrijd leek THOR even overdonderd door de snelheid van OVVO en hadden de spelers van OVVO vele mooie kansen. Gelukkig lukte het hen niet om er 1 in te schieten. Na een paar minuten werden de spelers van THOR, mede door de goede tips van coach Janne, wakker geschud en bracht Evi met een prachtig schot THOR op 0-1 voorsprong! Helaas scoorde OVVO niet lang daarna en werden de eerste 10 min afgesloten met een gelijkspel.
In de tweede 10 minuten was THOR duidelijk meer in vorm en werd er goed verdedigd! Helaas had OVVO het tempo goed in het spel en hadden ze veel mogelijkheden om te schieten. Hoewel er vele ballen naast gingen, lukte hen het toch om er 2 in te schieten. Hierdoor ging THOR de rust in met 3-1 achterstand. 
Naarmate de wedstrijd vorderde, ging THOR steeds beter spelen. THOR zat dicht op z’n tegenstander en zo maakten ze het OVVO moeilijk om over te spelen. Tijdens de aanval waren er mooie kansen voor oa Jozua, Fenna en David, maar de bal wilde er niet in. Het moest dus gebeuren in de laatste 10 minuten! THOR ging er vol tegenaan en niet lang daarna zorgde Jozua met een mooi schot voor de 3-2! Met nog 1 punt verschil, werd de wedstrijd vervolgd en was het Mees die ervoor zorgde dat het 3-3 werd! 
De laatste minuten vlogen de kansen voor beide teams om de oren, maar geen bal wilde er meer in. De wedstrijd werd dus beëindigd met een mooie 3-3!
Top gespeeld allemaal!

realisatie: oscreative webdesign