Vacature 1: secretaresse m/v
Aan het eind van het veldseizoen 2019/2020 zou Judith gaan stoppen met het secretariaat. In verband met de corona was het lastig om mensen te werven. Daarom gaat Judith nog door tot en met 31 december 2020.
Wie wil deze vacature invullen? Het grote voordeel de laatste jaren is, dat je de mail op je telefoon kan ontvangen. Iedere maand vergadert het bestuur 1x. Van deze vergaderingen werk je de notulen uit, daarnaast huldig je kampioenen en heb je leuke contacten hebt met de buurtverenigingen.
Interesse? Meld je dan bij iemand van het bestuur

Vacature 2: schoonmaker m/v
Zoals bij iedereen wel bekend verhuren wij onze kantine aan kinderopvang Ballies. Deze inkomsten kunnen we heel goed gebruiken. Echter, Ballie’s verwacht wel een schone kantine.
Nu zijn we op zoek naar iemand (of 2) die op maandagochtend en/of donderdagochtend tegen vergoeding zo’n 1,5 uur wil schoonmaken. Wil jij een zakcentje bijverdienen? Laat het ons dan weten!

Vacature 3: wedstrijdsecretaris m/v
Voor de senioren zoeken we nog een wedstrijdsecretariaat. Je bent het aanspreekpunt om wedstrijden te verplaatsen met andere verenigingen en zorgt dat er invallers zijn bij afzegging. Verder heb je wekelijks contact met de trainer/coaches van 1 en 2 over de reserves.

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11