Zaterdag 5 september vond de seizoensopening van de veldcompetitie plaats bij korfbalvereniging THOR uit Harmelen. In verband met de Corona maatregelen hebben de festiviteiten buiten plaats gevonden waardoor de nodige anderhalve meter afstand bewaard kon blijven. De dag bestond uit vier thuiswedstrijden van één jeugd en drie senioren teams.

Daarnaast werd tussen de wedstrijden van THOR 2 en THOR 1, het nieuwe digitale scorebord onthuld welke gesponsord is door PLUS Van Velzen en Slijterij-Wijnhandel Tjokko beide uit Harmelen. Onder het genot van hapjes en drankjes heeft de voorzitter van kv THOR, John Naborn, beide bedankt voor hun steun aan de vereniging en allen kijken uit naar een sportieve samenwerking.

Tevens werd Arja van Vliet benoemd tot "Sportvrouw van het jaar"  en Janne van Zaale als "Aanstormend talent van seizoen 2019-2020". Onder het genot van een hapje en drankje zagen de vele toeschouwers dat THOR 1 de competitie sterk begonnen is met een 14-10 overwinning.

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11