Home kv Thor

Sponsoring

Sponsorkliks

De korfbalvereniging THOR bestaat al sinds 1 april 1942 en heeft een stabiel ledenaantal van circa 200 leden. De activiteiten van onze vereniging zijn primair gericht of het beoefenen van de korfbalsport. Naast het spelen van wedstrijden in competitieverband organiseren wij ook diversen andere activiteiten.

Zo zijn er de THOR-dagen. Op deze dagen spelen vrijwel alle THOR-teams een thuiswedstrijd en worden er de gehele dag activiteiten aangeboden voor de jeugd. Daarnaast is er jaarlijks een schutterstoernooi voor de leden en een koppelschiet-toernooi. Tijdens dit toernooi kunnen jeugdleden samen met een van hun ouders of ander familielid het opnemen tegen andere koppels. In september organiseren wij het Schoolkorfbaltoernooi waar een groot deel van de Harmelense basissscholen aan mee doet en elk seizoen wordt afgesloten met een grootse barbeque en feestavond.
 
De jeugdcommissie van kv THOR is zeer actief en zorgt er voor dat er vrijwel elke maand een activiteit of feestavond voor de jeugd wordt georganiseerd. Deze activiteiten worden atijd druk bezocht door de jeugd. In de eerste week van de zomervakantie is dan nog het jeugdkamp. Een groot deel van onze jeugd gaat dan een week op kamp.
 
Wilt u onze club een warm hart toedragen? Wij houden ons graag aanbevolen om u als sponsor bij onze vereniging te mogen verwelkomen! Onze sponsormogelijkheden kunt u vinden op onze sponsorkaart en bijbehorende sponsortarieven.
 
Kortom, bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met:
Arjan Kalfsbeek Arjan Kalfsbeek

 

Agenda

Schoolkorfbaltoernooi
za juni 22 @10:00 - 12:30
Seizoensafsluiting
za juli 06
THORkamp
ma juli 22
THORkamp
di juli 23
THORkamp
wo juli 24
THORkamp
do juli 25
THORkamp
vr juli 26

Uitslagen

THOR 1 - Luno 1 9 - 15
THOR 2 - Swift (A) 4 10 - 14
THOR MW1 - Fiducia MW1 7 - 6
THOR A1 - Victum A2 11 - 8
Viko A1 - THOR A2 5 - 11
Reflex B1 - THOR B1 8 - 4
THOR B1 - Fiducia B4 8 - 5
THOR C1 - Fiducia C3 1 - 6
THOR E1 - Fiducia E1 8 - 8
THOR E2 - DKV Vict. E4 0 - 8
THOR F1 - OVVO F1 5 - 8

realisatie: oscreative webdesign